امروزه، خرید و فروش عمده گندم، به یکی از مشاغل پر سود، برای کشاورزان و عرضه کنندگان این محصول تبدیل شده است. این گیاه، در مناطق شمالی کشورمان رشد بیشتری داشته و به همین دلیل، نمایندگی گندم و خرید آن در بازار های شمال کشور با نازل ترین قیمت صورت می گیرد.
مجموعه ما نیز با فروش اینترنتی گندم با کیفیت توانسته این محصول را با نرخ مقرون به صرفه تری نسبت به نمونه های مشابه در بازار عرضه نموده و رضایت مشتریان خود را کسب نماید.
در این مقاله، به بررسی جوانه گندم و فواید آن، تفاوت های میان گندم سیاه و گندم خوراکی و خواص هر کدام می پردازیم.
سوالات متداول در مورد جوانه گندم
جوانه گندم بخشی از هسته گندم است و وظیفه کمک به گیاه در تولید مثل و تخم گندم جدید را دارد. اگرچه، از بیشتر محصولات گندم فرآوری شده حذف می شود، اما یکی از مؤلفه های اصلی تغذیه گندم سبوس دار است.
جوانه گندم به همراه پوست، از محصولات تصفیه شده گندم – مانند آنهایی که از آرد سفید استفاده می کنند – خارج می شوند تا بتوان آن ها را برای مدت بیشتری ذخیره کرد. جوانه گندم، به برخی از حبوبات افزوده می شود و می تواند به عنوان یک افزودنی غذایی یا به عنوان یک مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته کارشناسان، جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی، از ارزش غذایی عالی برخوردار می باشد. این محصول، دارای پروتئین های گیاهی ،به همراه فیبر و چربی های سالم است. همچنین منبع خوبی از منیزیم، روی، تیامین، فولات، پتاسیم و فسفر است.
جوانه گندم از نظر ویتامین E سرشار از مواد مغذی با خاصیت آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها باعث کاهش باکتری های آزاد در بدن می شوند، تحقیقات نشان می دهد که به طور طبیعی، آنتی اکسیدان ها منبع مناسبی برای جلوگیری از بیماری ها می باشند.
کارشناسان می گویند: جوانه گندم می تواند به تقویت ایمنی بدن شما کمک کند و برای سلامت قلب و عروق شماف مفید باشد. تحقیقات نشان می دهد که جوانه گندم، می تواند خطر بیماری های قلبی را کاهش داده و به شما در تناسب اندام، کمک کند.
فرق میان گندم سیاه و گندم خوراکی
تفاوت اصلی بین گندم سیاه و گندم خوراکی در این است که، گندم سیاه کاملاً فاقد گلوتن است، در حالی که گندم خوراکی حاوی مقادیر زیادی از گلوتن می باشد. علاوه بر این، گل های گندم سیاه زنبورهای عسل را جذب می کنند و به آن ها کمک می کنند عسل تیره و با طعم بی نظیری تولید کنند. گندم سیاه و گندم دو نوع گیاه تولید کننده بذر هستند که بذور آن ها خوراکی است.
گندم سیاه، گیاهی مربوط به ریواس است و بذرهایی مانند دانه تولید می کند. به طور کلی، این گیاه اهلی در آسیا رشد می کند. دانه های گندم سیاه، مشابه دانه های آفتابگردان است. آن ها نرم و مغذی هستند و در داخل یک پوسته سخت رشد می کنند.
گندم خوراکی، یکی از اصلی ترین دانه های غلات است که به عنوان غذای اصلی در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. سه قسمت یک دانه غلات گندم عبارت اند از: آندوسپرم، جوانه و سبوس. آندوسپرم گندم، سرشار از کربوهیدرات و پروتئین، و سبوس سرشار فیبر غذایی می باشد.
گندم سیاه، بیشتر برای غذای دام و طیور مورد استفاده قرار می گیرد، در حالی که از گندم خوراکی، آرد، نان، ماکارونی و شیرینی تهیه می کنند.
از اسانس گندم خوراکی نیز برای نوشیدنی ها استفاده می کنند. گندم خوراکی، برای بیماران کلیوی بسیار مفید بوده و مصرف آن برای افرادی که دچار سنگ کلیه می باشند، توصیه می شود.
نمایندگی فروش گندم در شمال کشور
همان طور که اشاره کردیم، خرید گندم در شمال کشور آن هم به صورت عمده، سود اقتصادی زیادی را برای خریداران به همراه دارد. اغلب نمایندگی های فروش گندم در شمال کشور، این محصول را به صورت عمده و با نازلترین قیمت به فروش می رسانند.
برای اطلاع دقیق از مکان این نمایندگی ها می توان، به سایت های اینترنتی مراجعه و آدرس نمایندگی های معتبر فروش گندم در شمال کشور را جست و جو نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.