خرید انواع سبوس جو دوسر تازه

سبوس جو دوسر تازه یکی از مفید ترین غلات در جهان است. این غلات با ارزش غذایی بسیار غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است. حتی از نظر برخی خواص از گندم پیشی می گیرد. این گیاه از خانواده غلات ها است. معمولاً رنگ آن سبز روشن تر از گندم است. برگهای آن باریک، سبز روشن است. برای خرید سبوس جو دوسر تازه مجموعه ما را انتخاب کنید.

خرید انواع سبوس جو دوسر تازه

آشنایی کامل با سبوس جو دوسر تازه

آشنایی کامل با سبوس جو دوسر تازه

  • سبوس جو دارای ویتامین های گروه B، اسید فولیک، کولین و ویتامین K است، منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم و فسفر است، اما بزرگترین حسن آن ثروت آن در عناصر کمیاب است: آهن، گوگرد، مس، روی، منگنز، کروم، سلنیوم، ید، مولیبدن. حاوی لیزین (اسید آمینه موجود در گندم) است.
  • سبوس جو حاوی مواد بازدارنده (توكوتیرنول) است كه از تولید كلسترول “بد” كبد جلوگیری می كند. LDL اثر ضد کلسترول جو با محتوای فیبر محلول در آن (گلوکان های بتا) افزایش می یابد.
  • فیبر محلول (بتا گلوکان ها) از مخاط روده تحریک شده محافظت می کند و در اثر محتوای خوب کروم، مسئول اثر افت قند خون است.
  • در میکروب این ماده دارای ماده (هوردئین) است که به عنوان ضد عفونی کننده روده عمل می کند و در ورم روده، کولیت، اسهال، وبا و عفونت های مختلف نشان داده می شود.
  • به رفع یبوست کمک می کند. این به دلیل محتوای خوب فیبر محلول است که برای تعادل میکروبیوتای روده ضروری است.
  • سلامتی روده بزرگ را تقویت می کند. از آنجا که به عملکرد مناسب روده کمک می کند، حرکت مدفوع را تسهیل می کند و معده را تمیز نگه می دارد، که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و بواسیر را کاهش می دهد.
  • جو نرم کننده، ترمیم کننده، هضم کننده، ادرار آور، سم زدا، مقوی، ضد التهاب، ملین، قلیایی کننده و ضد عفونی کننده است.
  • سلنیوم به مقدار زیاد در جو یافت می شود، که باعث ارتجاعی پوست می شود و از آن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

فروش انواع سبوس جو دوسر تازه

فروش انواع سبوس جو دوسر تازه مجموعه ما اقدام به فروش سبوس جو دوسر تازه در انواع مختلف نموده است. شما سبوس جو را در قابلمه با آب قرار داده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا اسفنج شود و مایع آن بخار شود. برخلاف برنج معمولی، این دانه کمی سخت تر است، اما به همین ترتیب باقی می ماند. پس از پخته شدن، بگذارید تا خنک شود. همه مواد را مخلوط می کنید. سیب، جو سرد، گشنیز، پیاز، لیمو، روغن و نمک. می گذارید نیم ساعت بماند تا همه طعم ها یکپارچه شوند. شما به زمان گذشته خدمت می کنید و لذت می برید. می توانید آن را روی برگ های کوچک کاهو سرو کنید تا طراوت بیشتری از سالاد ارائه دهد و بنابراین از مزایای جو به طرز خوشمزه ای بهره مند شوید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما