گندم از مهمترین نوع غلات می باشد که اکثرا همه مردم قدرت خرید آن را دارند. گندم به دو صورت رشد می کند. یکی به صورت دستی و کشاورزی و دیگری به صورت خودکار و صحرایی. تجارت گندم به صورت جهانی می باشد.
نسبت به دیگر محصولات کشاورزی سهم تجارت را از آن خود کرده است. به علت پروتئینی که در آن موجود می باشد تقاضای جهانی بسیار بالایی را دارد. در این گندم ها ماده ای وجود دارد که آن را به حالت خمیری در آورده و برای ساخت محصولاتی از ای فراورده بسیار آسان می باشد.
تجارت گندم درجه یک در خاورمیانه حرف اول را می زند.
کاربرد گندم در طب سنتی
گندم یکی از پرکاربرد ترین محصول می باشد و دارای خواص بسیاری نیز است. گندم در طب سنتی هم کاربرد فراوانی دارد از جمله این کاربردها این است که گندم به دلیل داشتن مزاج گرم در رطوبت و خشکی به حالت معتدل است.
گندم بهترین غذا برای کسانی است که خواهان تندرستی می باشند و در واقع غذای اصلی ما انسان ها گندم می باشد. این محصول ارزش غذایی بالایی دارد و برای چاق شدن بسیار عالی می باشد.
اکثر افراد گندم را به صورت نان تهیه می کنند. گندم کاهش دهنده چربی خون است و بهترین کاربرد آن در طب سنتی این است که ضد سرطان می باشد به خصوص سرطان سینه و روده بزرگ.
در گندم ترکیبات مهمی وجود دارد. که از بهترین مکانیسم این ترکیبات این است که رادیکالهای آزاد را خنثی می کند. و همچنین باعث می شود سیستم دفاعی بدن تقویت شود و بدن تاثیر ضد سرطانی را نشان دهد.
گندم در درمان بسیاری از مشکلات گوارشی کاربرد دارد. طب سنتی با علم خود این ها را کشف کرده است. افرادی که دچار بیماری اعصاب هستند و از این بیماری رج می برند با مصرف این نوع گیاه بهبود پیدا می کنند.
عصاره موجود در گندم برای بیماران که دچار آلزایمر شدن بسیار مفید می باشد. عصاره این گندم از مرگ سلول ها جلوگیری می کند. طب سنتی نشان داده است مصرف گندم باعث افزایش سولفات آهن می شود. و کم خونی را درمان می کند. کاربرد گندم در طب سنتی بسیار است.
مناطق عمده تولید گندم در ایران
از نظر نوع کاشت گندم اصولا به دو دسته تقسیم می شوند گندم های بهاره و گندم های پاییزه. این دو نوع علاوه بر اینکه دانه هایشان از نظر رنگ و بافت و شکل فرق دارند از نظر رشد و شرایط هم با هم متفاوت هستند.
این د. نوع گندم در دو زمان متفاوت در سال کشت می شوند. شرایط ایده آل برای رشد گندم مقاومت است به این صورت که در مرحله اول که جوانه می زند باید آب و هوا باید خنک باشد و در مانی که دانه تشکیل می شود به آب و هوای معتدلی نیاز دارد.
همچنین در زمان برداشت محصول باید گرم و خشک باشد. پس نتیجه میگیریم در مناطقی که زمستان های سختی دارند کشت گندم با مشکلاتی از قبیل سرمازدگی در زمستان مواجه می شود.
باید به این نکته توجه کرد که گندم در برابر خشکی مقاومت چندانی ندارد پس نمی توان مدت زیادی را در خشکی و کم آبی تحمل کند. پس مناطق خشک و کم آب برای تولید گندم مناسب نیست.
شرکت صادراتی گندم در تهران
با عملکرد های مناسب زراعی و همچنین بکار گیری بذر مقاوم به آفت و در کنار آن اجرای طرح الگوی کشت های مناسب و استاندارد و وضعیت خاک و آب همه و همه باعث شده است تا بتوانیم در عرصه صادرات گندم موفق باشیم و درصد از آمار جهان را از آن خود کنیم.
با تولید گندم باکیفیت توانسته ایم صادرات گندم را از طریق شرکتی در تهران انجام دهیم. این شرکت در نظر دارد محصول گندم را که از کیفیت بسیار بالایی دارا می باشد را با بهترین و مناسب ترین قیمت به خریداران عرضه نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.